Team Check-Up

Teamwork is de motor van iedere organisatie. Als de teams en hun leden niet groeien en bloeien stokt de ontwikkeling; stilstand wordt achteruitgang.
Voor de motor in onze auto’s hebben we de APK en voor teams is er de Team Check-Up: periodiek kijken of de doelen helder zijn, de samenwerking goed loopt, of de individuele leden goed in hun rol zitten en of er pijnpunten zijn en deze verhelpen voor ze de teamprestatie gaan beïnvloeden.

Magie van teamwork
Iedereen kent de ervaring van briljant teamwork. Samen bergen verzetten, samen voor elkaar krijgen wat onmogelijk leek. Dit teamwork herken je onmiddellijk aan zijn bijzondere sfeer: energiek, transparant, open, direct, uitdagend.
Dit ‘op de top’ functioneren is gevoelig voor afleiding en verandering. Onderwerpen van buiten het team kunnen aandacht en inzet vragen. Al te lang hetzelfde doen wordt soms een sleur, zeker voor mensen met een ambitieus en avontuurlijk karakter.
Een nieuwe impuls kan leiden tot een nieuwe bloei van het teamwork, het herleven van de magie!

Aanpak
De Team Check-Up bestaat uit een korte kennismakingsbijeenkomst en de check up zelf. Voorafgaand aan de kennismakingsbijeenkomst ontvangen de teamleden vragen over het team en hun rol in het team.
In de kennismakingsbijeenkomst inventariseren we de individuele antwoorden en de onderwerpen die de teamleden in de Check Up aan de orde willen stellen.

Meer informatie
Meer informatie over de ‘Team Check-Up’? Stuur ons een berichtje.

Top teams