Robert van Twuijver

Robert van Twuijver


is partner bij WissemaGroup. Hij begeleidt organisaties in de ontwikkeling en implementatie van bedrijfsstrategie, aansturing (governance) en inrichting van de organisatie. Geholpen door een uitgebreid netwerk en een beproefde, transparante werkwijze verzorgt hij tevens de search en de plaatsing van directieleden, interim en vast.

Robert heeft als directeur bij verschillende bedrijven in productie, retail en dienstverlening de eigenschap ontwikkeld om snel, creatief en gezamenlijk tot resultaten te komen. Hij committeert mensen aan relevante doelstellingen, met visie, humor en een heldere, overtuigende communicatie.

Zijn advieservaring heeft Robert opgedaan, recent als partner bij Boer & Croon en ruim 20 jaar geleden als zelfstandig adviseur en interim manager.

Na het gymnasium is Robert meteen aan het werk gegaan en heeft hij tijdens zijn carrière opleidingen gevolgd in marketing, change management, corporate strategy, international management & leadership, o.a. aan Hogeschool Enschede, Nottingham Trent University en Universiteit van Tilburg.

View Camillo Spratt's profile on LinkedIn

mensen