Checklist Voorwaarden voor innovatie

Voorwaarden voor innovatie
– Checklist –

Onderzoek geeft aan dat innovatie en sociale innovatie samenhangen. Organisaties die succesvol innoveren besteden ook aandacht aan sociale innovatie en zijn ook op dat gebied succesvol.
De checklist hiernaast vraagt je aspecten van sociale innovatie voor je eigen organisatie te scoren.

Deze checklist is bedoeld voor gebruik in een organisatie, dat wil zeggen: in te vullen door een dwarsdoorsnede van medewerkers en managers. De rapportage van de resultaten gebeurt in overleg met een contactpersoon.
De contactpersoon van jouw organisatie heeft je de link naar deze pagina gestuurd.
Als de contactpersoon van jouw organisatie je niet bekend is, neem dan even contact op.

Voor overheidsorganisaties is er een eigen checklist.

De rapportage is anoniem. Voor het verwerken van de gegevens is het van belang je e-mail adres in te vullen en enkele persoonlijke gegevens.

Je e-mail adres:

 


De naam van je organisatie:


De naam van de afdeling waar je werkt:


Je bent:Je leeftijd:


Geef iedere van de 16 stellingen hieronder een score tussen 1 en 10:
1: helemaal niet het geval in mijn organisatie
10: komt volledig overeen met de situatie in mijn organisatie.

Stelling 1 van 16:
De organisatie kent de wensen van klanten en de opvattingen van klanten over zijn proposities (producten/diensten).Stelling 2 van 16:Stelling 3 van 16:Stelling 4 van 16:
Samenwerking in teams is belangrijk in de organisatie; zowel binnen afdelingen als over de grenzen van afdelingen heen.Stelling 5 van 16:Stelling 6 van 16:

De werkprocessen zijn zo ingericht dat medewerkers/teams duidelijk is hoe hun prestaties bijdragen aan klanttevredenheid en bedrijfsresultaten.Stelling 7 van 16:Stelling 8 van 16:Stelling 9 van 16:Stelling 10 van 16:Stelling 11 van 16:Stelling 12 van 16:Stelling 13 van 16:Stelling 14 van 16:Stelling 15 van 16:Stelling 16 van 16: