Inspiratiesessie ‘Scoren met medezeggenschap’

Inspiratiesessie ‘Scoren met medezeggenschap’

Na de succesvolle eerste editie van vorig jaar, organiseren Montae, WissemaGroup en De Voort Advocaten ook dit jaar het evenement Scoren met Medezeggenschap op de KNVB Campus te Zeist.
Graag nodigen we je uit om op 14 november 2018 deel te nemen aan dit aansprekende event voor iedereen die met medezeggenschap te maken heeft: ondernemingsraden, RvB-leden, RvC-leden en ambtelijk secretarissen.
Het thema van de inspiratiesessie is “Medezeggenschap in Beweging”.
Economische en maatschappelijke ontwikkelingen die de afgelopen jaren geleidelijk zijn verlopen komen op een keerpunt. Flex, privacy, uitbesteding, werkdruk; keuzes en oplossingen die voorheen vanzelfsprekend waren zijn niet zo vanzelfsprekend meer. Relaties en verhoudingen veranderen.
Medezeggenschap staat niet stil, maar is juist voortdurend in ontwikkeling. Dat is van belang voor het succes en de toekomst van organisaties. Ondernemingsraden en bestuurders geven de ontwikkeling van medezeggenschap samen vorm. Tijdens deze inspiratiemiddag gaan we hiermee aan te slag, samen met een aantal vooraanstaande sprekers en natuurlijk met u als deelnemer! Middagvoorzitter is prof. dr. Thijs Homan, hoogleraar Implementation and Change Management aan de Open Universiteit.
Meer informatie over het programma treft hier. Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

Agenda