Break Out Lunch ‘Help, ik ben een teamlid!’

Agile, scrum, gedeeld leiderschap: samenwerken in teams is hot. Dat schept verwachtingen over teams, over hoe teams functioneren en over hoe teamleden functioneren. Ben jij ook lid van een team en vraag je je af of dat allemaal wel goed gaat, dat samenwerken: ‘Doe ik het goed?’ ‘Wat mag ik van m’n collega’s vragen?’ ‘Doen we samen de goede dingen?’
Op 14 maart organiseert WissemaGroup een Break Out Lunch ‘Help! Ik ben een teamlid’ om antwoord te geven op jouw vragen. Verschillende invalshoeken zijn van belang: psychologie, organisatie, politiek, macht, de menselijke maat. De combinatie van de invalshoeken levert de meest praktische antwoorden.

We houden de BOL in Den Haag aan het Louis Couperusplein 2; we starten om 10.00 uur en sluiten af met een lunch.
Je kunt je aanmelden door te mailen naar Shirley.Mathoera@WissemaGroup.nl of te bellen met 070-3559700. Het aantal deelnemers is beperkt.

We kijken uit naar een inspirerende bijeenkomst.

Agenda